Training door Focus&Kids

Voor scholen

Focus&Kids biedt basisschoolleerlingen ondersteuning met individuele en groepstrainingen op maat. Ik help leerlingen rust en focus te vinden bij:

  • Concentratieproblemen
  • Motivatieproblemen
  • Faalangst
  • Leerproblemen
  • Planning van huis- en leerwerk

Trainingen voor scholen

Individuele trainingen

Ik help leerlingen met een training die bij ze past. Dat kan individueel of in kleine groepjes. Het contact met ouders vind ik daarbij erg belangrijk. Desgewenst kan ik dat contact naast de training verzorgen, zodat de leerkracht meer tijd overhoudt voor kerntaken.

Groepstrainingen

Focus&Kids verzorgt onderstaande trainingen ook voor de klas. De leerkracht van de groep is aanwezig bij deze trainingen, zodat hij of zij tools en tips krijgt om blijvend meer rust en focus in de klas te brengen.

Aandachttraining

Bij aandachttraining help ik kinderen begrijpen dat ze hun aandacht kunnen sturen en hun focus kunnen verleggen. Zo krijgen leerlingen meer rust in hun hoofd en wordt concentreren makkelijker.

Voor wie:

Groep 5 t/m 8

Uren:

8 uur

Mindsettraining

In de mindsettraining leren kinderen uitdagingen aan te gaan en zich niet uit het veld te laten slaan als het niet (meteen) lukt. Pas wanneer kinderen fouten durven maken, kunnen ze groeien!

Voor wie:

Groep 5 t/m 8

Uren:

7 uur

Ik Leer Leren

Bij de training Ik Leer Leren ontdekken kinderen welke manier van leren het leren leuker en makkelijker maakt. Dat helpt leerlingen zowel in de klas als bij het maken en plannen van huiswerk.

Voor wie:

Groep 7 en 8

Uren:

8 uur

Executieve functies

Het trainen van executieve functies helpt kinderen vanaf groep 5 bij het verwerken van informatie, bij het samenwerken en bij het verbeteren van jezelf. Leren en beslissingen nemen wordt zo steeds makkelijker.

Voor wie:

Groep 5 t/m 8

Uren:

10 uur

Scholen waar Focus&Kids is geweest

Meer weten?

Heb je vragen over mijn trainingen voor leerlingen of wil je een groep of een leerling aanmelden? Neem gerust contact met mij op!